Autoruit vervangen

Autoruit vervangen in Utrecht

Snelle vervanging van autoruiten. Is een beschadiging niet meer te repareren dan bent u bij Prins Autoglas aan het juiste adres. Wij helpen u snel en veilig weer op weg. Voor de meeste auto’s heeft Prins autoglas altijd voorruiten op voorraad zodat deze direct kunnen worden vervangen. Om altijd snel over eerste montage kwaliteit autoglas te beschikken, werken wij samen Pilkington/SEKURIT/Saint Gobain.

De autoruit wordt door onze professionele autoruitspecialisten met behulp van speciale lijmproducten en gereedschappen gemonteerd.

Ruitschade aan uw Voorruit

VoorruitHeeft u schade aan uw voorruit en bent u niet zeker of de autoruit gerepareerd kan worden of moet worden vervangen.

Achterruit vervangen

AchterruitWanneer de achterruit van uw auto beschadigd is, moet deze altijd worden vervangen. Een achterruit versplintert bij beschadiging omdat deze uit gehard glas bestaat.
Bij Prins Autoglas gebruiken we alleen achterruiten die zijn geproduceerd volgens de kwaliteitsnormen van de auto industrie en die van dezelfde leveranciers komen die ook de auto fabrikanten voorzien van autoruiten. Dit betekent dat de achterruit die we monteren dezelfde hoge kwaliteit heeft als de oorspronkelijke ruit.

Zijruit vervangen

ZiruitEen zijruit moet altijd vervangen worden in tegenstelling tot een beschadigde voorruit die veelal nog kan worden gerepareerd. Een zijruit bestaat namelijk uit gehard glas wat direct versplintert bij beschadiging.

Noodruit – Plexiglass

In het geval van zijruitschade betekent herstel in veel gevallen het direct plaatsen van een ruit of een noodruit (plexi noodvoorziening) waarmee de auto weer ‘dicht’ kan worden gemaakt. Hierdoor wordt herhaalde inbraak of vandalisme bemoeilijkt en er kan geen additionele schade ontstaan door weersinvloeden. Het plaatsen van een noodruit is gratis.

Prins Autoglas is lid van de FOCWA specialisten, vakgroep Autoruitherstel.

Marketing by Novabrand